Наш ворог нiби тлiнний

Наш ворог ніби тлінний
Він непомітний, наче дим
І той, хто вчора був як рідний
Сьогодні б'є наперекір

Втомили сльози, наші згадки
І не пігулки ці слова
Нас не хвилюють кляті статки
Готові битись до кінця

Голодним тиграм тільки м'яса
Їх не хвилює Божий крик
І совість мозок не задавить
Бо це пусті слова для них

Я вірю, це у наших силах,
Здолати той шалений гніт
І вибір кожного положить
Великий вклад у новий світ

Багато втрачено, можливо
Невпинна боротьба іде
І переможцем вийде кожен
Хто правду у собі знайде.


Рецензии