Коли було зимно

Коли було зимно - я вмикала обігрівачи
і улюблену радіохвилю.
З нетерпінням чекала на літні дощі -
ті, що так зігрівають в липні.

Коли було зимно - я замовляла глінтвейн
у затишних куточках кав'ярні.
На серветках лишала міліони ідей -
відчувала їх існування марним.

Як молила природу про весну,
коли грудень лягав на долоні...
А весною все рівно мерзла.
Просто ми були незнайомі.


Рецензии