Я не хочу...

                ***

                Не хочу я тебе втрачати,
                Не можу я тебе втрачати.
                Так сумно й боляче мені...
                Радість і щастя зустрічати,
                З тобой кохана зустрічати
                Хотів би,тільки не в журбі.
                В.Савош.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.