Одамда бор дерлар, икки фаришта

Одамда бор дерлар, икки фаришта
Езармиш, яхшилик-у,емонлигин
Менинг яхшим шунча,кучли,
саришта
Чопди емонимни...айтди,
кимлигин!
Ва оламни оппок нурга тулдириб
Бир латиф афсонасини
бошлади
Ширин гамли газалларин янгратиб
Мултони дунени...кузин ешлади...
        '''


Рецензии