Зулматда вахмни, эшади титрок

Зулматда вахмни,эшади титрок
Дарвоза хириллаб, ютар йигини
Бугзида аламли,армонли сурок
Коп-каро хавога,бокар
сигиниб
Ярим тун...жумбоклар гажир кийноги
Карсиллатиб чопар умр гулбогин
Остонада хамон,тилсиз фирокинг
Елкасида огир,аламли догинг...
        '''


Рецензии