Олис-олисда жимирлар сароб

Олис-олисда, жимирлар сароб
Нимадир демокчи... деелмас инграб...
Упкаланиб аразлар... холи хароб
Орзикар... чанкаган,кунгли кумсар об
Бум-буш, олтин кадахини сикимлаб...
Ераб... бугилган он,шилинган юрак
Тарам-тарам лабда, зилдай кудурат
Яхшиям, у туголмайди-я,
тилак
О,таъналардан уляпти-да,
факат
Келиб,кайтаверар... хижолат сароб...
Ташнаизор килиб, ширин хаели
Тилар,кийноклари тезрок булса соб
Гарчи,кузларида, ишк атр-у,боли...
      ***
    


Рецензии