Тунда

Тунда,ишк кийногин кучайтирар ой...
аста узоклашиб
Худди сендай...
Тунда, рашк тулгогин сусайтирар слй
севади, деб...
Шунда... узидан чикар юрак кургур
Хансираб,опкочиб келар кузларинг
Кузларим, гижиниб...боколмас масрур
Куриб ундаги,хиенат изларин...
       '''


Рецензии