Кузларинг, куркини качон йукотди?

Кузларинг,куркини качон йукотди?
Кай жоду уларга, сехрини отди?
Кани,улардаги жозиба,сехр?
Чараклаш урнигв,уфкка ботди...
Ким,бу кузларга дунени торайтди?
Нурман деб,еруг дунеинг корайтди
Нахот, бир нигохига умринг тикиб
Дард узра дард кушиб,дардинг зурайтди...
       
      ***


Рецензии