Телбалик... телба гам...

Телбалик... телба гам ва телба хамдам...
Диалектика...фалсафа ва чидам
Кун- каландар,тинмай зикр тушятган
Гажиб ташлаган шодлиг-у, гам,алам
Тун...самандар... голиб утятган
Тишлаб олиб...дунени, бир кам...
          '''


Рецензии