Снегу белага дым

СНЕГУ БЕЛАГА ДЫМ

Падкрадзецца зіма,
Падкрадзецца журба...
Снег за вокнамі –
Свята душы.
Цішыня, чысціня,
Ты, світанне і я.
І на шыбах – вясны міражы.

Парадоксы жыцця.
Радасць, смутак і боль.
Мы з табой...
Ці шчаслівыя мы?
Па-над шыферам стрэх
Ціха падае снег –
Серабрыстыя слёзы зімы.

Новы дзень узышоў
Над прасёлкам лясным
Мірыядамі зор залатых.
Снегу белага дым
Родны мне нават тым,
Што уранку па ім
Пойдзеш ты!


Рецензии
Прыгожа! Дзякуй!

Махнач Сергей Юрьевсын   27.11.2015 20:57     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.