20. 02

Ще трохи роздратованості твоїми словами та вчинками.
Хоч насправді я ніколи не була ідеальною жінкою,
Не стану тим паче. Й сьогодні зазначу порядок дій
На наступний вівторок чи то середу.
Попереду буремна весна й спекотне літо.
Назавтра пророкують дощ й зів*ялі квіти
Під чиїмись вікнами. А я зникну
З твоїх контактів (читай "життя").
Подобається? Рожеві сукні блідніють миттю.
Згораю знову. Дотла. І сумніви
Вже не гризуть. З*їдають повністю.
Ще трохи згущенного молока до міцної кави.
Старайся не палати занадто яскраво.
І попрацюй над своєю витримкою.


Рецензии