Квiтка сонця

Квітка сонця вранці встала,
Всю красу в себе ввібрала,
І роса на пелюстках,
Немов сльози на очах.
Вся блищіть вона у полі,
Як перлина біла в морі.
Квітка сонечка жива -
Це ромашка польова.
Не тендітна,як троянда
І не пишна,як піон -
Польова звичайна квітка,
А прекрасна,наче сон.
Як відкриєш ти віконце,
То відчуєш все тепло,
Що для тебе квітка сонця
Берегла вже так давно.

2003г


Рецензии