Просурмлять фанфари

Вийся в височині
Ясним соколом,
Прилітай з зорею
Немов околом.
Прилітай, мій світ,
З'їж живиці.
Спробуй первоцвіт,
У молодиці.

Не можу кохана,
Летіти в темряві.
Я і моя рана -
Немов візаві.
Отаман дуже строгий,
Поб'є батогами.
Ти потерпи трохи,
Обійму руками.
Просурмлять фанфари
Пісню переможну.
Ось тоді, кохана,
Вже їхати можна.


Рецензии