Украина-я

Моя рідна Україно
Ти моя земля.
Коли мир і коли солнце,
то радію я.
  ---------
Коли війни, коли смуток,
я з тобой журюсь.
Хай би що не відбулося.
Я з тобой лишусь.
  ---------
Ти для мене найрідніша,
Ти для мене дім,
Ти для мене наймиліша,
вдячний тобі всім!
  ---------
Ти у волю щіра віра.
Ти моя любов.
Ти калина у садибі,
моя плоть і кров.
  ---------
Будь же вільна,будь єдина,
крізь роки віки.
Хай прославлять тебе Мати,
сини-козаки!
  ---------
Ми з тобою твої діти ,
любая земля.
Ти для нас завжди єдина,
ти-мільони Я!


Рецензии