О гражданской войне на украинском

 В память всем погибшим. Просьба не писать политических кричалок.
 Я нахожусь в зоне АТО, и не поддерживаю властей Киева.
 Смерть - это всегда горе.


Не герої ми. Не герої.
Ми сини України, ми неньки сини.
Ми стояли за правду за волю,
Та навіки спочили у рідній землі.

Не герої ми. Вибач нас МАМО...
Не побачити вже, добрі очи твої.
Не почути: - Дитинко, як справи?
Ми лягли у пітьмі.

Вибач сину, та люба дружина.
Та так склалось, мені не побачити Вас.
Я стояв: За небо чисте, синє.
За майбутнє наше, за щастя для нас.

Не герої ми. Якось не склалось.
І за Вашу сльозу Вам грошей не дадуть.
Не заплатять Вам, щоб Ви мовчали.
Вулицю в нашу честь не назвуть.

Ми на небі. Ми будемо молитись,
Не горюйте. Ми з Вами, ми з Вами завжди.
Ми на небі, за Вас, будемо битись.
Щоб Ви в щасті жили.

Не герої ми. Не герої.
Ми сини України, ми неньки сини.
Ми стояли за правду за волю,
Та навіки спочили у рідній землі.


Рецензии