Рiдна Сквира моя

                Рідна Сквира моя

          В Сквирі гарно печуть запашні та смачні короваї,
          На весілля ідуть молоді та закохані пари.
          Рідна Сквира моя, не забуду тебе я ніколи,
          В моїм серці навік залишилося море любові.

          Люблю щиро село, признаюся йому у любові,
          А вітри у полях обіймають вітри і тополі.
          Там навколо села, гарні ріки, ліси та озера,
          Линуть гарні пісні, пісня дуже весела.
                Приспів
          Цвіт калини цвіте біля тину-батьківської хати,
          Цю калину колись посадила моя рідна мати.
          До калини ідуть щирі люди й закохані пари,
          До калини несуть ніжні квіти із поля духмяні.

          Там де трави цвітуть, де колишуться віти,
          Там закохані йдуть, щоб світанок зустріти.
          Всі дівчата ідуть, у луги де нескошені трави,
          Там віночки плетуть і співають пісні про кохання.

          Вранці сильний туман орошає всі трави і ниви,
          Все в природі живе і радіє й співає понині.
          Чути спів солов'я, у садах де колишуться віти,
          На світанку встаю, щоби сонце зустріти.
                Приспів
          Цвіт калини цвіте біля тину-батьківської хати,
          Цю калину колись посадила моя рідна мати.
          До калини ідуть щирі люди й закохані пари,
          До калини несуть ніжні квіти із поля духмяні.


Рецензии
Галя, нежная и щемящая сердце песня. Отцовский дом, цветущая калина, которую посадила мать. Как хочется душою всё обнять, как это всё мне дорого и мило.
С искренним уважением.

Гула Валентина Ивановна   05.05.2015 01:17     Заявить о нарушении
ВАЛЕНТИНА ИВАНОВНА, С НАСТУПАЮЩИМ ПРАЗДНИКОМ ДНЁМ ПОБЕДЫ. БЛАГОДАРЮ ВАС ЗА ОТЗЫВ.

Галина Полищук Ярмульская   05.05.2015 09:21   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.