Присвячу ться поетесс Л л Золотонош

Я полюбила твої вірші,
Сама стала писати про любов,
Вони в мене вселили віру
І надихають знов і знов.

Ти ,Ладо,вишита шовками
Із павутиння та трави
І переплутана нитками
Із золота та бахроми.

То ти як вітер в полі свищещ,
То ти як мавка лісова,
Ато сама цариця Савська
Корону гордо надіва.

Ти,Ліліє,талановита сестро,
В душі багато сили та добра,
Вірші ти пишеш,як маестро,
Любиш і прощаєш всіх без зла.

Подякувати хочу я тобі за вміння
Вселяти віру у серця людей,
Нехай Господь тебе благословляє
Твори з натхненням кожен день.


Рецензии