На кордонi трьох стихiй

На кордоні трьох стихій – повітря, води і землі, розтягнутися на піску, втиснувши потилицю в цю мокру ковдру…
Вода перепліскує через тебе, вирує, відступаючи, а тобі – довгий, довгий вдих, до наступної  хвилі, яка перемішує тебе разом з камінчиками в піщаній  каші… 
І ти все більше і більше занурюєшся в тіло неньки своєї, матінки Землі.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.