Крiзь всесвiт

Дихає люто вітрами розхристана ніч.
Вдивляюсь в самісінькі очі чорного неба,
Крізь глибину, крізь всесвіт, кудись потойбіч,
Де щедро розкидані в вічності зоряні зерна.

Вдивляюсь в гігантські оті золоті жорнова,
В той млин величезний, що час перетворює в пил.
Шукаю прадуші, прадуми, магічнії праслова,
Істину в обертах тих величезних невидимих крил.

Шукаю, вслухаюсь... Не чую, не можу знайти.
Лиш місяць, мов посмішка Власника млина:
Істина - то є любов, то життя, то є ти !
Натхнення ж для істини - твої надія і віра !


Рецензии
Прочти мое стихотворение Страна Скифия.
Это будет рецензия на твое стихо.

Николай Николаевич Тютюнник   25.01.2018 23:01   Заявить о нарушении
Прекрасные стихи!
Большое спасибо Вам!

Наталья Днепровская   26.01.2018 06:32   Заявить о нарушении
На это произведение написано 14 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.