Чари небес

 
Дні минають швидкоплинно,
Сивини більше стає.
Що роки летять - не дивно,
Бо в природі так і є.

Вже тумани появились,
Покривають береги.
Роси ранні розстелились,
Тихо стало навкруги.

Джерело лише вирує,
І шумить уже роки.
Воду нам воно дарує,
П’ємо цілющу,  залюбки.

Природа чарами дивує,
Красу знайдіть у цій порі.
Дива у лютому дарує,
В дорозі дні вже весняні.

Не треба тільки сумувати,
Милуйтесь чарами небес.
Вони вас будуть зігрівати,
Живіть у вирії чудес.

Весна про себе заявляє,
У цьому вирії життя.
Вона свою дорогу знає,
Рух у природі без кінця!


Рецензии