I promise

Tell me how can we stop to blame?
How can we stop looking for problems?
I am looking for you everywhere,
You are running from me like from arrest.

Tell me, darling, can we again
Promise to be now honest?
Can we start our lifes again?
In the darkness you swear-"I promise".


Рецензии