Вставай Украина

Вставай Україна
  На київ  вже йди
Хай скажуть народу
  Що хочуть вони
Вони всіх нас хочуть
  В Європу продать
І будем  в Європі
  Ми всі голодать
Ми будем без роду
  І племені жить
В чужій вже  країні
  По вовчі і вить
Хрестів вже наставили
  Вони нам давно
Ми вже зарозуміли
  Що для них ми гайно.


Рецензии