Бондаравай Зоi Пятроуне. З 80-годдзем!

Мы Зою Пятроўну вiншуем,
I шчасця жадаем мы ёй:
Мы восьмы дзесятак святкуем
З вялiкай i слаўнай сям`ёй!

Цудоўнай жанчыне жадаем
Яшчэ столькi ж год святкаваць,
Бо з Вамi жыццё наша Pаем
Здаецца… Вы рана ўставаць

Прывыклi з маленства, з дзяцiнства,
I клопат аб родных сваiх,
Аб тых, хто ў сям`i нарадзiўся,
Штурхаў працаваць за дваiх.

О, як жа сям`я Вам удзячна,
Удзячны суседзi… i ўсе,
Хто еў  у Вас дома так смачна –
Бог шчодрым шчэ больш уздае!

Вы – добрая мацi, бабуля,
Унукi  Вас любяць…  i мы,
I курачкi, пчолкi  ў вуллях,
I  Бондараў Ваш дарагi!

                27. 03. 2014


Рецензии
Так, да ста год -- як мінімум пражыць! А калі да 120 -- вельмі добра!

Светлана Чарная 2   01.02.2016 15:28     Заявить о нарушении
Перадам твае пажаданнi, Светачка! Дзякуй табе за шчодрасць душы!

Галина Харитоненко Анкута   01.02.2016 16:11   Заявить о нарушении