По чувства

Съблечи ме от старите ми рани,
съший парчетата живот у мен.
Един изгубен остров съм отдавна,
търся вечност с теб под нашето небе.

Разбивай всички тишини с любов!
Сетивата ми събирай във сърцето си.
А в нощите, за любов когато си готов,
събличай всичко в мен...
По чувства ме оставяй!


Рецензии