те, що не бачила досi

Люди, що лягають спати о десятій, напевно, святі чи божевільні.
А може і те, і інше.
Завзяті і пильні, вони перетворюють тишу
У пуер шу,
А пуер шу у тишу.

Тому з ними завжди є про що помовчати,
І є за що полюбити.

Уявляю колір твоєї постілі,
І присмак гуртки, з якої ти п'єш натщесерце,
Співвідношення вдохів і видохів уві сні,
Запах твого волосся влітку.

Заплющую очі і бачу те, що не бачила досі.
Тебе.


Рецензии