Вълшебна нощ, Генка Богданова

На внучката ми, Ади

Тази нощ  вълшебна й се струва.
Тази нощ душата й празнува.
Тази нощ,  под лунната позлата,
възторжено запяха сетивата.

Тази нощ, сърцето й пирува
и опиянено от любов танцува.
Тази нощ, завиждат й звездите,
а тя лети с крилата на мечтите.

Тази нощ, тъй нежна и гореща,
Любимият очаква я на среща…


Рецензии