A WORD

REACHING HIGHEST SKILLS
I CREATE MY LIFE.
EVERYTHING THAT KILLS
MAKES ME FEEL ALIVE.
WIDENING CONFINES
STRIVING FOR THE GOAL
I WILL ALWAYS RISE
AFTER EVERY FALL.
LIFE`S A SCENE TO PLAY.
FORTUNE LIKES A BOLD.
IN THE VERY DAY
I WILL TURN THIS WORLD.


Рецензии