Я хочу ще жити...

Я хочу ще жити,я хочу любить…
Та сон мій щасливий закінчився вмить.
Розплющила очі, і в серці печаль
Ти знов обманув,тобі вже не жаль!

Слова ті болять і ріжуть ножем
І разом не бути щасливими вже
Наш сон закінчився,пора нам іти
І щастя й любов в пітьмі віднайти.

Було в нас не мало казкових речей
Ти був моїм щастям багато ночей…
Ти був тим повітрям, без якого не жить,
Та все це скінчилось,давай не тужить!

Було нам потрібно багато років,
Щоб нам зрозуміть чого хто хотів.
Мене і тебе уже не змінить…
Закриєм же очі давай ще на мить…

Давай ще побудем  цю мить ми разом
А завтра підем й не зустрінемся знов
Я буду довіку за тебе молить
Нехай все мине,нехай не болить…


Рецензии