***

Щасливий я, бо ти зі мною поряд,
Тому і доля усміхнулась нам -
Вже сорок років радощі і горе
Ми ділимо з тобою пополам.

Летять роки, ми маємо онуків,
Та не змінилася твоя краса.
До чого ти не прикладала руки,
Вони завжди творили чудеса.

Наше життя хай озаря кохання,
Ти послана для цього із небес.
Любов моя, ти - перша і остання,
Ти восьме чудо із земних чудес.


Рецензии