Повернення в дитинство

Мене дитинство манить знову.
Босоніж я ступаю по стерні
І трави в росах світанкових,
Як і тоді, вклоняються мені.

Дитинства край, казкова ера,
Як жаль, що промайнули ті літа.
Та рідна хата відчиняє двері,
В дитинство мене знову поверта.

Там, де добро і правда родять,
Первісна чистота і каяття,
Де кожен раз мені приходять
Душевної молитви відчуття.


Рецензии