Нiч

Темніють фарби небосхилів
І огорнув туман сади,
Щоб погойдатися на хвилях
Спустились зорі до води.

З-під комишів русалок тіні
Спішать на росяний лужок,
Послухать трелі солов'їні
І ланцюжком піти в танок.

Пробився місяць між гілками,
Скупався і на дні завмер,
І лебідь грається зірками
В нічному дзеркалі озер.


Рецензии