***

Здрастуй, незабутня моя хато!
Під твоїм солом'яним крилом
І сьогодні, наче рідна мати,
Душі зігріваєш ти теплом.

Обнімаю твої білі стіни,
Бачу с вікон безконечну синь;
Бережеш ти свято і донині
Ауру минулих поколінь.


Рецензии