Сонця промiнь

Я сонця проміня тобі подарую.
І зірки із нєба усі соберу.
 Земними квітамы та признаням тебе очарую.
  І щирість коханя в душі зберегатиму.

 Нэхай ніжний промінь світаням милуе.
 У розлуках нєхай скрасить житя.
І вітер легенько нэхай поцілуе.
 І буде най кращим твоэ майбутя.
Р.В.П.16.09.13г.


Рецензии