***

Яке то щастя випало мені -
Після прогулянки приспати внука.
Він тихо посміхається у сні
І ніжно відпускає мою руку.

У снах він бачить білі кораблі,
Безмежне море, голубі вітрила.
Щоб дужим бути на своїй землі,
Спи, мій онучку, набирайся сили.


Рецензии