***

Старий Рік останні робить кроки,
Юному дає свої права.
Я минулому вклоняюсь Року,
У якого сива голова.

Де любив, сміявся я і плакав,
Бачив небо, зорі і росу,
Де вогнями зацвітали маки,
Світанкову зустрічав красу.

Де здійснились кращі побажання,
Де творив добро і нагрішив.
В пройденому році на прощання
Я частинку серця залишив.


Рецензии