***

Лиш рідний край дає снагу і силу.
Я кожен рік вертаюся сюди,
Щоб поклонитись батьківським могилам,
Напитися криштальної води.

Широкий шлях і долю і ріднім краї
Розпочали мої стежки малі,
В шаленім буйстві молодого маю
Я чую поклик рідної землі.

Дніпровські плавні і глибінь блакитна
Завжди у снах з'являлися мені,
Бо тільки тут душа моя розквітне
І яблунею стане по весні.


Рецензии