***

Заходить вечір, випливають зорі,
Небесні дивовижні чудеса,
Мов лебеді пливуть в нічнім просторі,
Зникають на світанку, як роса.

І тільки вдень продовжує горіти
І сяйвом озорять космічну путь
Одна зоря, яку не загасити,
І люди її сонцем назовуть.

Жінки і сонце між собою схожі,
Несуть для нас проміння теплоти.
Не кожна жінка сонцем бути зможе,
А лише та, яку кохаєш ти.


Рецензии