Скоро

Скоро ти отримаєш листа,
У конверті буду тільки я:
Море у грудній клітині,
Океан в очах.

Відчуваєш шкірою? Я – та.
Відчуваєш серцем? Я твоя.
Манекенам у вітринах,
Мабуть, сняться перехожі в снах.

Я ніколи не шукала знак,
А тепер на потяг поспішаю.
І, колись, позбувшись всіх бажань,
Все тепер не виберу ніяк.

Трошечки безглуздо? Так.
Дещо ефемерно, знаю.
Жодних свідків, скарг, апелювань
Я іду на світло. Ти – маяк.


2014


Рецензии