Ишти дигай

Дигили игхIайгубил,
Анай хIавкIар багьена...
Нуни диги дихьибил,
Кина царрира гьанна?

БагьарикIан дубули,
Дия дигила хабар,
Бисун букIуле агьи,
ДухъутIдурун шиниш кьар.

ХIаркIизе арякьува,
Нуни абхьале уркIи...
Нургъбе датдухъахъува,
КIуйнали бурар хуги.

Ишбари жагьле цайра,
Савла ну хуги игъус...
Ишти дия дигайра,
ДягIямле дихIес хIаврус.


Рецензии