Перший снiг

Надворі раптом біло стало.
Зими провісник - білий сніг -
Зіткав пухове покривало
І вранці кинув за поріг.

Осінній сад, дощем политий,
У срібло нарядив гілля.
Зимовим килимом укриті
Заснули стомлені поля.

Застигли верби у поклоні,
У білих шапках ясени,
Сніжинки падають на скроні
І додають нам сивини.


Рецензии