Ранок

Згорнула чорні крила нічка,
Погасив зорю світанок,
Поринули тумани в річку,
Росами дихає ранок.

Приємна свіжа прохолода
Струмиться із сонних ярів,
І просипається природа
Під шум пташиних голосів.

Сяйнуло сонце променисте,
Мов лезом клепана коса,
І на смарагдове намисто
Перетворилася роса.


Рецензии