***

Я дякую тобі за неба чистоту,
За сонце, що сідає за горою,
За світло дня і ночі темноту,
За довгі роки, пройдені з тобою.

За те, що світ для мене іншим став,
Тобі вклоняюсь і цілую руки.
За спів пташиний і за буйство трав
І за веселий сміх наших онуків.

Я дякую за щастя, що пізнав,
За пережиті радість і тривогу.
Щоб кожен день без тебе не минав
Звертаюся молитвою до Бога.


Рецензии