***

Люба нене, рідна моя мамо!
Ваше серце повне доброти,
Голову схиляю перед Вами,
За сердечні дякую листи.

Нищило суспільство в Вас людину,
Руйнувало кращі почуття,
Совість хліборобської людини
Пронесла через уче життя.

І для того, щоби дужим стати,
Вас на допомогу позову,
Люба ненько, рідна моя мати,
Вашими молитвами живу.


Рецензии