Свято урожаю

Обжинки - радість земляків,
Запахло короваєм.
Прийшло із глибини віків
Це свято урожаю.

Як символ трудових страстей
Букети із пшениці.
І ваблять за столи гостей
Рум'яні паляниці.

Під звук баяна до зорі
Будуть пісні і жарти,
Так віддихають трударі,
Бо того вони варті.


Рецензии