Мiсячне сяйво

Виплив диск на небосхилі,
Саваном окутав тишу.
На нічних дніпровських хвилях
Срібну стежечку залишив.

Через вікна, через двері
Сяйво проникає всюди,
Обертається в химери,
Не дає мені заснути.


Рецензии