Мелодii осенi

Спускаюсь стежкою до яру -
Немає кращої пори,
Коли горить калина жаром
І в жовтих шапках явори.

В задумі верби, наче вдови,
Скидають золото в ріку,
Берізки в шовковій обнові,
Мов балерини у танку.

Гойдає вітер, як намисто,
Густу на схилах дерезу;
І небо вистоянне чисто
Перетворилось в бірюзу.

Уклін вам, придніпровські кручі,
Гаї осінні і сади,
Тепер ніщо нас не розлучить,
Я буду з вами назавжди.


Рецензии