Материнськi очi

Коли в дитинстві серед ночі
Я прокидався у кошмарнім сні,
Ласкаві материнські очі
Давали впевненість мені.

І не забудуться ніколи
Ті очі лагідні, сумні,
Коли закінчував я школу
І був в далекій стороні.

Я, молодий і необачний,
Не раз засмучував її,
Вона ж завжди могла пробачить
Усі пригрішення мої.

І очі сповнені до краю,
Теплом, усмішкою, добром
Завжди зоріли. Але знаю -
Ніколи не світились злом.


Рецензии