Вишиванка

Сорочку вишиту, як оберіг,
Мені колись подарувала мати,
Немов святиню завжди я беріг
І одягав її лише на свято.

Сама наткала мама полотна
І барвами рясними вишивала,
І мамине тепло душі сповна
Сорочка полотняна увібрала.

Давно життя для мами відцвіло,
Моє чоло, як іней на світанку,
Та гріє серце мамине тепло,
Коли я одягаю вишиванку.


Рецензии