***

Коли лишаюсь я на самоті -
Минуле в пам'яті перебираю,
Як визначити щастя у житті?
На це питання відповідь шукаю.

Питання філософське, непросте,
У кожного своя до щастя міра.
Один шукає щастя в висоті,
А інший - на землі або в квартирі.

Дехто вбачає щастя у вині,
В баталіях і політичних битвах;
Його шукають на морському дні,
А інші бачать в праведних молитвах.

Якщо ви запитаєте мене,
Які мої щасливі сподівання,
Я відповім: "Для мене головне
Що я зустрів тебе, моє кохання".

Коли зі мною будеш поряд ти,
То буде справжнє щастя без обману.
Любов до щастя може привести,
Все інше лиш приводить до омани.


Рецензии