***

Кохання - то земля рясна
І воно різним може бути:
Буває першим, як весна,
Його ніколи не забути.

Спалахом осені в лісах,
Жаром калини на прощання,
Вулканом рветься в небеса
І попелить любов остання.

Буває, що на самоті
Душа виношує страждання,
Таке стрічається в житті
Від безотвітного кохання.

І не збагнути до кінця,
Як святом робиться буденне,
Коли вривається в життя
Любов нестямна і шалена.

Як зрозуміти почуття -
Це невідомо і пророку,
Коли народжує життя
Любов підступну і жорстоку.

Кохання схоже на ріку,
Що топить береги в розливі.
Якщо кохав ти на віку,
То був по-справжньому щасливий.


Рецензии